halgadasag-ajanlas
E-mail
Facebook
menu
hu en

• Az esetleges súlyos egészségkárosodást szenvedő halakat kérjük nem visszaengedni. Ezen halakat a halőrnek be kell szolgáltatni.

• A jegy átvétele a tó házirendjének automatikus elfogadását jelenti! A szabályokat megszegő horgászokat a tó területéről a tógazda kitilthatja!

Bojlis Horgászrend


• A bojlis állások előzetes telefonos helyfoglalás esetén vehetők igénybe. A foglalás alapfeltétele a klubtagsági kártya számának bemondása beazonosítás céljából. A helyfoglaláshoz szükséges telefonszám megtalálható honlapunkon, ill. a halőrházunkban elkérhető. A tavon összesen 10 db ún. bojlis áll rendelkezésre. Az állások elhelyezkedése honlapunk foglalható helyek menüpontjában megtekinthetők.

• A horgászat megkezdése előtt legkésőbb 10 nappal mindenki köteles megerősíteni foglalását e-mailben. Az e-mail cím a következő: harsanyto@gmail.com. A foglalás megerősítését egy egyszerű üzenettel visszajelezzük. A későbbi viták elkerülése végett kérjük, hogy mindenki vegye komolyan a megerősítést ugyanis ennek esetleges elmulasztása esetén a foglalás automatikusan törlődik. Telefonos megerősítésre nincs lehetőség. A megerősítést elvégző, de ennek ellenére meg nem érkező horgászok a továbbiakban nem kívánatos személynek minősülnek tavunkon, illetve klubtagsági viszonyukat azonnali hatállyal megszüntetjük.

• A helyek elfoglalása minden héten szerdán vagy vasárnap lehetséges. Tehát horgászainknak lehetőségük van 3 napra foglalni (vasárnaptól-szerdáig), 4 napra (szerdától-vasárnapig) vagy 7 napra (vasárnaptól-vasárnapig, szerdától-szerdáig). A 7 napnál hosszabb foglalásokra nincs lehetőség. A távozás napján minden vendég délelőtt 11.00 óráig köteles átadni a helyét, amelyet a következő turnus délután 13.00 órától foglalhat el. A helyek korábbi elfoglalása nem lehetséges.

• A horgászjegyek napi díja állásonként változó. A faházzal rendelkező helyek (stég, új állás, 4. bojlis, 5. bojlis) napi díja 21.000,- Ft/nap. A faházzal nem rendelkező horgászhelyek napi díja 16.000,- Ft. A napi díjak magukban foglalják a napijegyek árát, a csónakok bérleti díját, a halkíméleti eszközök használatát ill. faházas állások esetén a faház bérleti díját, illetve az áramhasználatot. A jelenleg hatályos halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. Törvény szerint minden érvényes állami horgászjeggyel rendelkező személy 2 horgászbottal jogosult a horgászatra, ezért természetesen a horgász helyenként rendelkezésre álló maximum 6 horgászbotot 3 érvényes állami horgászjeggyel rendelkező horgász birtokolhatja.

• A napidíjon felül minden horgászhely után egyszeri 5.000,- Ft kauciós díjat számolunk fel, amit a hely elhagyása után, kollégánk ellenőrzése után visszaadunk. Az ellenőrzés során elsősorban az állás, illetve faház tisztaságát és a vízi járművek állapotát, tisztaságát ellenőrizzük. Amennyiben ezen dolgok állapota nem felel meg a bérbe vételkori állapotnak, a kaució levonásra kerül. A csónakban tartózkodó személy minden esetben köteles a csónakban elhelyezett mentőmellény viselésére.

• Minden horgász köteles a gépjárművét a kipakolást, táborverést követően a halőrház melletti parkolóhelyen elhelyezni. Erre a műveletre a horgászállásra való bejutást követően mindenkinek 2 óra áll a rendelkezésére. A horgászat befejeztével a halőrházban való lejelentkezést követően a bepakolás idejére a gépkocsival a horgászállás újra megközelíthető. Ekkor azonban már az összes csomagnak összepakolt állapotban kell lennie ill. a gépjárműbe pakolás ideje alatt bedobott horgászbotok már nem lehetnek a parton. A bepakolás azonban csak a halőr csomag ellenőrzése után kezdhető meg.
 

Tovább
Vissza
Facebook
E-mail

Minden jog fenntartva: Harsányi Horgász Tó, 2014       Készítette Kiss Sándor   www.visualcenter.hu