halgadasag-ajanlas
E-mail
Facebook
BemutatkozásA tórólKapcsolat

A horgásztó rendszer a Bükk déli lejtőinek ölelésében helyezkedik el Harsány községben. A festői környezetben elterülő horgászparadicsom Miskolctól alig 10 km-re található. A völgyzárógátas tórendszer múltja hosszú évtizedekre tekint vissza, azonban a tavak legújabb kori története a 2000.-es évek elejétől íródnak. A tó új tulajdonosa ekkor hajtott végre a tavakon, olyan tórekonstrukciós munkálatokat, amelyek megalapozták azt, hogy 2005. évtől újra elinduljon a horgásztatás a tavakon. Az azóta eltelt közel egy évtized alatt a kezdetekhez képes a tó sok változáson ment keresztül mind infrastrukturálisan, mind a tó filozófiáját tekintve.

nagykep-torol

A 3 tóból álló tórendszer összterülete 40 ha. Jelen pillanatban a három tóból egy horgászható ez a völgy legalsó létesítménye a maga 20 ha-os vízfelületével. A 2005. évben történő nagyobb mennyiségű 10 kg feletti pontyok telepítésének köszönhetően, manapság az ország egyik legnagyobb átlagsúlyú állományával büszkélkedhetünk. Ennek köszönhetően méltán tekinthető a bojlis horgászok paradicsomának tavunk, amit az ide érkező vendégeink visszaigazolásai is bizonyítanak.

kiskepek-torol

Természetesen a bojlis módszer szerelmesei mellet az elmúlt években az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő feeder horgászok is előszeretettel látogatnak bennünket. Az feederesek legáhítottabb célpontjai természetesen szintén a kapitális pontyok és amurok, azonban mindezek mellet az órási dévérkeszegek és kárászok is mosolyt csalhatnak a finompeca megszállottainak arcára.


A vállalkozás a horgásztatás mellet próbál kényelme környezetet is biztosítani vendégeinknek, ezért egy kis büfé ill. játszótér is kialakításra került a parton. Mindezek mellet hosszú távú terveink között szerepel néhány faház kialakítása is tovább növelve szolgáltatásaink körét.
 

Facebook
E-mail

Minden jog fenntartva: Harsányi Horgásztó, 2014       Készítette: Kiss Sándor   www.visualcenter.hu